Opendag

Een basisschoolkeuze is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbest verleden bij hun kind.

Een open dag is een mooie gelegenheid om de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek met directie, leerkrachten, leerlingen van ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om een kijkje te nemen op school.

Opendag op woensdag 6 april 2022

U bent van harte welkom! Loop zonder aanmelding gerust naar binnen.

Om een indruk van onze school te krijgen, staan we met koffie en thee klaar om u te ontvangen tijdens de centrale open dag tussen 09.00 en 12.00 uur. Neem ook uw kind mee en ga samen een kijkje nemen in de (kleuter)groepen.

Op basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kan een eerste voorselectie worden gemaakt van scholen die aanspreken. Stel de maximale reistijd van huis naar school in van maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang en identiteit.

Kinderopvang ook open!

Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in hun schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Op de open dag kunnen bezoekers meestal ook een kijkje nemen bij opvangruimtes en in gesprek gaan met pedagogisch medewerkers.

Initiatiefnemers
De open dagen en basisscholenapeldoorn.nl zijn een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken gezamenlijk, met alle basisscholen, op.

Venster schoolgids 2021-2022.pdf