Menu

Onze school

DSCF4007 highres

Onze visie

We zijn er goed in om mensen te zien zoals ze zijn en van daaruit samen te laten werken. Kinderen met ons en met elkaar, ouders en kinderen en ouders en school. Wij kennen onszelf. We weten wie we zijn en zijn dat ook voor jou. Op die manier laten wij mensen groeien. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en onze collega's. Groeien in wat ze weten en wat ze kunnen, maar vooral in wie ze zijn, voor zichzelf en ook voor de ander. Natuurlijk zie je dat je altijd bezig bent met leren en onderwijzen. Een veilige school waar kinderen alles leren om op een goede manier in stromen in het voortgezet onderwijs. We zijn een school.

DSCF4563 HDR hires

School van de wijk en naaste omgeving!

PC Daltonschool Willem van Oranje staat ruim 55 jaar in de wijk 'Winkewijert' in Apeldoorn Zuidwest. 75% van de ongeveer 215 kinderen komen dan ook uit de wijk. Steeds meer kinderen en ouders uit de omgeving weten de school ook te vinden. Deze kinderen en ouders vinden het meer dan de moeite waard om de Arnhemseweg en Aluminiumweg over te steken om zo naar de school te kunnen gaan.

Kom sfeerproeven

Een school voor je kind kies je niet zomaar. Natuurlijk wil je graag komen kijken, rondlopen en sfeerproeven. Dat kan. Twee keer per jaar doen wij mee aan de open dag van -bijna- alle basisscholen Apeldoorn. Maar ook op andere momenten ben je natuurlijk van harte welkom bij ons langs te komen. Neem gewoon even contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Stuur een mailtje naar [email protected] en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

DSCF4099 highres

Partnerschool van Marnix Academie Utrecht

Wij zijn een opleidingsschool voor de Marnix Academie in Utrecht. Wij vinden het van groot belang te ondersteunen bij de opleiding van toekomstige collega's. Het hele schooljaar 'werken' diverse stagiaires in de school. Ouders worden ingelicht als een stagiaire start in de groep. De vierdejaars studenten (SB, Startbekwaam) krijgen in hun laatste opleidingsjaar een grote verantwoordelijkheid in de aansturing van een groep, onder begeleiding van de leerkracht.