Aanmelding / kennismakingsgesprek

Kinderen die 4 jaar oud zijn, kunnen bij ons op school in de kleutergroep geplaatst worden. Wanneer kinderen 4 jaar in de maand vlak voor in de zomervakantie en de groepsgrootte boven de landelijk geadviseerde norm ligt, adviseren wij de ouders om hun zoon van dochter na de zomervakantie naar school te laten gaan.

 

Nog niet met ons kennisgemaakt? 

U maakt als ouder(s) telefonisch een afspraak met de directeur of unitleider voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. We vertellen u hoe we lesgeven, waar we als school voor staan, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u als ouder verwachten. Wanneer er sprake is van extra zorgbegeleiding bij eventuele aanname is de IB’er van school aanwezig bij het informatieve gesprek. Dit zal vooraf wel door de ouders aangegeven moeten worden.

Ondertekend inschrijfformulier

Wanneer u voor de Willem van Oranje heeft gekozen en de school aangeeft de leerling te kunnen plaatsen, kunt u uw kind aanmelden door middel van een volledig ingevuld ondertekend inschrijfformulier. Dit formulier ontvangt u op school. U ontvangt nadien een schriftelijke bevestiging vanuit het PCBO dat uw kind is ingeschreven op de Willem van Oranje.

Contact

Let op!

Voor kinderen die in 2015, 2016 en 2017 geboren zijn, zitten we helaas vol. Voor kinderen die in 2018 geboren zijn, hebben we nog plekken beschikbaar. De bovengenoemde procedure is dan ook zeker van toepassing op deze groep kinderen.