Menu

Kinderopvang Bixo

BIXO v2

Bixo kinderopvang

Onze school werkt samen met Bixo. Bixo sluit aan bij de visie van onze school en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving. Bixo biedt alle vormen van kinderopvang aan in of bij en in samenwerking met PC Daltonschool Willem van Oranje.

DSCF3853 highres

Voorschoolse en Buitenschoolse opvang

Bixo Willem van Oranje vind je in de school. De VSO/BSO biedt opvang voor de 4- t/m 12-jarigen op alle ochtenden voor schooltijd en alle middagen na schooltijd. De opvang heeft een eigen gezellig ingerichte ruimte, met verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen. Bij mooi weer kun je de kinderen vinden op het schoolplein. Bixo Willem van Oranje wil graag een ontspannen en een gezellige opvangplek zijn. Het is belangrijk dat de kinderen vanuit school in een ontspannen sfeer komen bij de opvang, waar dagelijks een activiteit wordt aangeboden, maar kinderen vrij zijn om te kiezen wat en met wie ze willen spelen.

Openingstijden

Peuterspeelgroep Willem van Oranje

Open op maandag- en woensdag- en vrijdagochtend van 08.30 - 12.30 uur.

Voorschoolse opvang

Elke schooldag van 07.30 - 08.30 uur.

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.45 - 18.30 uur
Dinsdag 14.45 - 18.30 uur
Woensdag 12.15 - 18.30 uur
Donderdag 12.45 - 18.30 uur
Vrijdag 12.00 - 18.30 uur
DSCF3988 highres v2

Peuteropvang

Peuteropvang Willem van Oranje voor kinderen van 2-4 jaar beschikt over een eigen groepsruimte die ingericht is voor de opvang van de kinderen. De ruimte wordt gedeeld met de VSO/BSO. In de groepsruimte zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen kunnen spelen, zoals een huishoek en een bouwhoek. De peuteropvang werkt nauw samen met de kleuterklassen van de school in gezamenlijke thema’s en activiteiten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de kinderopvang bij Willem van Oranje, loop dan eens binnen. Wij staan je graag te woord.  Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kun je contact opnemen met Bixo.

Bixo