Kinderopvang Bixo

Onze school werkt voor goede kinderopvang samen met Bixo.

Bixo sluit aan bij de visie van onze school en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving. Bixo biedt alle vormen van kinderopvang aan in of bij en in samenwerking met de basisschool. Kinderopvang niet omdat ouders moeten werken, maar omdat het leuk is om naar toe te gaan. Dat is de opvang waar wij iedere dag hard aan werken en blij van worden.

Veerle Sterk is de vestigingsmanager en heet u graag welkom. Bixo heeft een unieke eigen formule, waarbij de VM de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf. Voor vragen, of een gesprek met rondleiding is ze te bereiken via vmwillemvo@bixo.nl of 06-29221827.

Kijk voor meer informatie op www.bixo.nl 

Voorschoolse en Buitenschoolse opvang

Bixo Willem van Oranje kunt u vinden in de school. De VSO/BSO biedt opvang voor de 4 t/m 12 jarigen op alle ochtenden voor schooltijd en alle middagen na schooltijd. De opvang heeft een eigen gezellig ingerichte ruimte, met verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen. Bij mooi weer kunt u de kinderen vinden op het schoolplein. Bixo Willem van Oranje wil graag voor de kinderen een ontspannen en een gezellige opvangplek zijn. Het is belangrijk dat de kinderen vanuit school in een ontspannen sfeer komen bij de opvang, waar dagelijks een activiteit wordt aangeboden, maar kinderen vrij zijn om te kiezen wat en met wie ze willen spelen.

 

Peuteropvang

Vanaf 1 januari 2020 willen wij een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving creëren voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuteropvang Willem van Oranje beschikt over een eigen groepsruimte die ingericht is voor de opvang van de kinderen. De ruimte wordt gedeeld met de VSO/BSO. In de groepsruimte zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen kunnen spelen, zoals een huishoek en een bouwhoek. De peuteropvang zullen nauw samenwerken met de kleuterklassen van de school in gezamenlijke thema’s en activiteiten.

O​peningstijden

Peuterspeelgroep Willem van Oranje is open op maandag- en woensdagochtend van 08.30 – 12.00 uur.

Er is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 – 08.30 uur.

Buitenschoolse opvang
De openingstijden van de BSO zijn:

  • Maandag 14.45 – 18.30 uur,
  • Dinsdag 14.45 – 18.30 uur,
  • Woensdag 12.15 – 18.30 uur
  • Donderdag 12.00 – 18.30 uur,
  • Vrijdag 12.00 - 18.30 uur.

Meer informatie

Enthousiast? Wilt u meer informatie over de kinderopvang bij Willem van Oranje, loop dan eens naar binnen. Wij staan u graag te woord. 

Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen via www.bixo.nl.