Na definitieve plaatsing

Tussen het moment van aanmelden, definitieve plaasting en daadwerkelijk starten van uw kind op school zit vaak een periode van enkele maanden.

Om in die tijd op de hoogte te blijven van alle zaken op school kunt u het volgende doen: 

- Ons volgen op Facebook

- Op ons schoolplein komen spelen, na schooltijd.

- Contact leggen met Bixo voor een overstap naar onze peuteropvang zodat uw kind al eerder mee kan draaien in onze school. 

 

Ouderportaal Digiduif 

In de bevestigingsbrief van inschrijving staan toegangsgegevens voor het oudercommunicatieportaal Digiduif van de school. Maak vast uw account aan dan wordt u meegenomen in alle algemene berichtgevingen vanuit de school.  

Social media 

U kunt ons ook volgen op social media! 

Wennen op school 

Vanaf 3 jaar en 10 maanden mag elk kind alvast een aantal (halve) dagen naar school om te wennen. Deze kennismakingsperiode duurt maximaal 5 dagen. Wij nemen ruim van te voren daarover contact met u op. Vanaf 4 jaar mag uw kind elke dag naar school en meedoen met het onderwijs. Dit mag niet eerder. Vanaf 5 jaar gaat de leerplicht in. Dan moet uw kind verplicht naar school.

Spannend voor ouders

Het is ook spannend voor ouders. Nieuwsgierig hoe de juf tegen een eerste schooldag aankijkt? Bekijk dan de video: Je wilt dat je kind voldoende aandacht krijgt. 

Gelukkig kunnen we als ouders heel wat doen om de overstap naar school zo eenvoudig mogelijk te maken. Lees daarover in onze Blog:
De eerste schooldag: de eerste stap naar zelfstandigheid.