Opendag op 6 oktober. Meld je aan of bel ons voor een afspraak!

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Wil je daten met de school in de buurtstaat? Kies je voor een onderwijsconcept als Dalton, Jenaplan van Montessori van juist niet? Hoe wil je dat het christelijk geloof voorgeleefd wordt? Is de grootte van de school voor jou van belang? Allemaal vragen die een rol kan spelen bij de keuze voor een basisschool. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 6 oktober 2021. Tussen 9.00 en 12.00 uur zijn onze deuren open.

Open dag
Na aanmelding via www.basisscholenapeldoorn.nl (ivm Covid-19) kun je bij ons binnenlopen. Kom sfeerproeven op onze school en ga in gesprek met onze onderwijsprofessionals, leerlingen van ouders. Over ons onderwijs, de cultuur en hoe een dag op de basisschool er uit ziet. Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om een kijkje te nemen op onze school.

Kinderdagverblijf en BSO
Bij de meeste PCBO-scholen kun je tijdens de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogisch medewerkers.

Zoek een PCBO-school
Alle basisscholen in Apeldoorn zijn open op 8 oktober. Welke scholen zijn er nog meer bij PCBO Apeldoorn horen? Klik hier. Lees hier meer over wat het betekent om een PCBO-school te zijn.

Alle basisscholen in Apeldoorn
Op www.basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kun je een voorselectie maken van scholen die aanspreken. Stel de maximale reistijd van huis naar school in van maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, haan van identiteit.